Mission accomplished!

2009.04.30. 16:11

Havas Tanár úr nem volt ott. De a szakma igen, mégpedig szép számmal képviseltetve magát. A szakmai program derekán nemcsak teltház volt, de pótsorokat is be kellett tenni a Gödörben berendezett előadóterembe. Ennek következtében az előadóhelyiségben kicsit elfogyott a levegő és néhány pohár is összetört, de ez azért még belefért. 

Littkai Gergely házigazdálkodása tényleg viccesre sikerült. A sikeresen tálalt intró után még kicsit kurtán vezette fel az első előadásokat, de aztán gyorsan bemelegedett, bátran és jól imprózott, a következő előadás címéből azonnal sztori volt. Üdítő volt, no.

A reggeltől estig tartó rendezvényre hivatalosak közül persze voltak, akik jól kialudták magukat reggel, és voltak, akik a szép napos délután végéből hasítottak maguknak egy darabkát - egészségükre, nem szólunk senkinek, de ők azért kimaradtak néhány kiemelkedő pillanatból. A reggeli szekció egyik fénypontja a VML-előadás volt, Camille előadói stílusa külön is említésre méltó. Az estébe hajló utolsó szekcióban pedig a maroknyinál lényegesen nagyobb számú közönség - akár a már jól megérdemelt sörrel a kezében - 3 kerekasztal beszélgetésen okosodhatott. 

Az okosodáson túl játszottunk a Surface-szel, négykezes zenekomponálást például, szurkoltunk egy virtuális boxmeccsen, villáztunk a Guitar Hero ászoknak és kicsit értetlenül, de a kultúrálódás felemelő érzésével fogadtuk be a Hipervers-et Kamarástól. Evés-ivás.

Ebben a postban részletesebben nem a programokról fogok írni, egyrészt a prezentációk és más audiovizuális anyagok elérhetők lesznek (hogy hol, azt külön postban leírom), másrészt olvashattok az eseményről itt és itt is.

Nekem annyi jött le a dologból, teljes elfogultságommal együtt, hogy jól választott helyszínen, komoly technika kezelése mellett, felkészült előadókkal és nívós csomagolással tálalt rendezvény volt ez.

A szakmaiság és a szórakozás az aranymetszés finomságával vegyítve. A személyzet és a catering kifogástalan. 

Szóval jó volt. Nektek mi volt a benyomásotok? 

A bejegyzés trackback címe:

https://digitalfestival.blog.hu/api/trackback/id/tr601095903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsu@neo 2009.04.30. 16:37:48

Volt olyan előadó (például Matt Rosenberg a Big Spaceship-től) akit akár egész nap elhallgattam volna. Hogy ne legyen minden olyan kerek, némi csalódást okozott, hogy idő előtt elfogyott az áfonyás sajttorta.


Szex, politika, fika - videó





Olvasók

DigitalFestival hírek

Nincs megjeleníthető elem


süti beállítások módosítása