Trónfosztás a MySpacenél

2009.04.22. 17:59

A TechCrunchon napvilágot látott folyosói pletykák szerint az egyik legnagyobb közösségi site, a MySpace tulajdonosai menesztik a felsővezetés több tagját. A hírek szerint már meg is van Chris DeWolfe vezérigazgató (és alapító) utódja. A felsővezetés több tagja szintén megválik pozíciójától: a másik alapító és jelenlegi elnök Tom Anderson és az IT főnök Aber Whitcomb is a listán van.

Vajon összefüggésben van a MySpace-en belüli trónfosztás a közösségi site-ok piacán 2008 végén bekövetkezett hatalomátvétellel (ekkor vette át a Facebook a leglátogatottabb közösségi site címet) és a MySpace látogatottságának visszaszorulásával?

Akár erre is, de a cég európai és médiaértékesítési ügyeit érintő kérdésekre egészen biztosan kaphatunk válaszokat  április 29-én, a DigitalFestiválon a Gödörben, ahol Stefan Zilch, a MySpace regionális értékesítési igazgatója ad elő.

A linket Girgely Twitterén találtam, köszi!

A bejegyzés trackback címe:

https://digitalfestival.blog.hu/api/trackback/id/tr811080437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


Szex, politika, fika - videó





Olvasók

DigitalFestival hírek

Nincs megjeleníthető elem


süti beállítások módosítása